понеделник, 15 јули 2024

НАСТАНИ

Промоција на книгата „Заточена светлина“ од Смилана Василевска

Промоција на книгата „Заточена светлина“ од Смилана Василевска

На 28 март (вторник) во 18:00 часот во Библиотеката „Благој Јанков Мучето“ во Струмица ќе биде промовирана книгата со поезија на Смилана Василевска - „Заточена светлина“, посветена на нејзиниот починат...

Сузана Мицева ќе ја промовира книгата за деца „Букварче мое другарче“

Сузана Мицева ќе ја промовира книгата за деца „Букварче мое другарче“

Во среда (22 март), поетесата и новинар Сузана Мицева во Центарот за култура во Струмица ќе ја промовира најновата нејзина книга „Букварче мое другарче“ во издание на „Просветно дело“, а...

Трибина на Елеуса Фондација: Зошто НЕ за „сексуалното образование“ во училиштата?

Трибина на Елеуса Фондација: Зошто НЕ за „сексуалното образование“ во училиштата?

На 17 март (петок) во 19:00 часот во Центар за култура „Антон Панов“ Струмица, Елеуса Фондација организира трибина на тема: Зошто НЕ за „сексуалното образование“ во училиштата? Соговорници проф. д-р...

Еко акција „Чисти ридови за сите“ во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село

Еко акција „Чисти ридови за сите“ во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село

На 26 март 2023 година, со почеток во 10:00 часот Еко акцијата „Чисти ридови за сите“ повторно ги мобилизира граѓаните на општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село. Во акцијата...

Page 13 of 14 1 12 13 14

ТОП ВЕСТИ

ВЕБ БИЛБОРД

ВЕСТИ од Македонија

НАЈАВА

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist