вторник, 18 јуни 2024

ВЕСТИ од Македонија

Објавен е повик за субвенциониран студентски оброк за академската 2022-2023 година

Студентите ќе ги добијат парите за оброк до крајот на декември за два и пол месеци

Министерството за образование и наука информира дека исплата на средства по основ на субвенциониран студентски оброк ќе има до крајот на овој месец. Сите студенти кои ќе го остварат правото,...

Градоначалникот на Радовиш Ацо Ристов е нов претседател на Советот на градоначалници од Југоистокот

Градоначалникот на Радовиш Ацо Ристов е нов претседател на Советот на градоначалници од Југоистокот

Градоначалникот на општина Радовиш едногласно е избран за претседател на Советот за развој на Југоисточниот плански регион. Тој беше избран од страна на десетте градоначалници од Југоистокот, а ќе претседава...

Објавен е повик за субвенциониран студентски оброк за академската 2022-2023 година

Објавен е повик за субвенциониран студентски оброк за академската 2022-2023 година

Министерството за образование и наука информира дека на www.mon.gov.mk е објавен јавен повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк, што подразбира  добивање на месечен паричен надоместок од околу...

Page 7 of 7 1 6 7

ТОП ВЕСТИ

ВЕБ БИЛБОРД

ВЕСТИ од Македонија

НАЈАВА

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist