вторник, 28 мај 2024

Василево

Сообраќајка меѓу три возила на патот Струмица – Радовиш кај раскрсницата кон Градашорци

Сообраќајка меѓу три возила на патот Струмица – Радовиш кај раскрсницата кон Градашорци

Доцна попладнето се случила сообраќајна незгода помеѓу три возила на патот Струмица – Радовиш кај раскрсницата кон Градашорци, при што едно возило било превртено на коловозот. Три лица се полесно...

Излезност до 18:30 часот — Струмица 56%, Василево 52%, Босилово 51%, Ново Село 45%

Излезност до 18:30 часот — Струмица 56%, Василево 52%, Босилово 51%, Ново Село 45%

Податоци на Државната изборна комисија за излезноста на парламентарните избори и на вториот круг на претседателските избори во општините во струмичкиот регион заклучно со 18:30 часот, половина час пред затворањето...

Излезноста во општина Струмица заклучно со 17 часот е 48% и на парламентарните и на претседателските избори

Излезноста во општина Струмица заклучно со 17 часот е 48% и на парламентарните и на претседателските избори

Податоците на Државната изборна комисија за излезноста на двојните избори во општините во струмичкиот регион заклучно со 17 часот се следниве: Парламентарни избори: Во општина Струмица (обработени 99,83%) од 49.758...

Излезност до 15 часот — Струмица 37%, Ново Село 30%, Василево 29%, Босилово 26%

Излезност до 15 часот — Струмица 37%, Ново Село 30%, Василево 29%, Босилово 26%

Според податоците на Државната изборна комисија до 15 часот во општина Струмица гласале 37% од избирачите. Од општините во струмичкиот регион најмала е излезноста во Босилово, каде што до 15...

Излезност до 13 часот — Струмица 26%, Ново Село 20%, Василево 18%, Босилово 15%

Излезност до 13 часот — Струмица 26%, Ново Село 20%, Василево 18%, Босилово 15%

Во општините во струмичкиот регион избирачите кои до 13 часот го оствариле своето право на глас претежно гласале и на парламентарните и на вториот круг на претседателските избори. Податоците на...

Во општините во струмичкиот регион излезноста на двојните избори до 11 часот се движи од 7 до 14%, најниска во Босилово

Во општините во струмичкиот регион излезноста на двојните избори до 11 часот се движи од 7 до 14%, најниска во Босилово

Податоците на Државната изборна комисија за излезноста на двојните парламентарни и претседателски избори (втор круг) до 11:00 часот за општините во струмичкиот регион се следниве: Парламентарни избори: Во општина Струмица...

Излезноста до 9:00 часот во општините во струмичкиот регион се движи од 3 до 6%, избирачите гласаат на двојни избори

Излезноста до 9:00 часот во општините во струмичкиот регион се движи од 3 до 6%, избирачите гласаат на двојни избори

Според податоците на Државната изборна комисија излезноста на парламентарните избори и на вториот круг на претседателските избори во општините во струмичкиот регион до 9:00 часот е следнава: Парламентарни избори Во...

До 18:30 часот во општина Струмица излегле да гласат 24.166 граѓани, во Василево 5338, во Босилово 5269, а во Ново Село 4124 граѓани

До 18:30 часот во општина Струмица излегле да гласат 24.166 граѓани, во Василево 5338, во Босилово 5269, а во Ново Село 4124 граѓани

Половина час пред затворањето на гласачките места Општинските изборни комисии во струмичкиот регион ги објавија податоците за одѕивот на граѓаните во првиот круг за Претседателските избори. Во општина Струмица од...

Page 1 of 10 1 2 10

ТОП ВЕСТИ

ВЕБ БИЛБОРД

ВЕСТИ од Македонија

НАЈАВА

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist