понеделник, 20 мај 2024

Ознака: Ѓурѓовденски спортски игри

Новоселчани втор ден спортуваат во пресрет на Ѓурѓовден – Ѓурѓовденски спортски игри 2023

Новоселчани втор ден спортуваат во пресрет на Ѓурѓовден – Ѓурѓовденски спортски игри 2023

Во пресрет на празникот на струмичко Ново Село, Ѓурѓовден, се организираат Ѓурѓовденски спортски игри. Младите од општина Ново Село втор ден се натпреваруваат во повеќе спортски дисциплини. Спортските игри се ...

ТОП ВЕСТИ

ВЕБ БИЛБОРД

ВЕСТИ од Македонија

НАЈАВА

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist