вторник, 18 јуни 2024

ФЕЈСБУК статус

Фејсбук статус на Владимир Ристов: Слаба реализација на Општина Струмица на капиталните инвестиции за 2022 година

Фејсбук статус на Владимир Ристов: Слаба реализација на Општина Струмица на капиталните инвестиции за 2022 година

Фејсбук статус на Владимир Ристов, член на Советот на општина Струмица од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ. „Општински буџетот за 2022 е реализиран единствено во делот на платите и трошоците за...

ТОП ВЕСТИ

ВЕБ БИЛБОРД

ВЕСТИ од Македонија

НАЈАВА

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist