• 24 часа
  • 7 дена
  • 14 дена
Просениково без струја од 08:30 до 13:30 часот
Јул 30 2014

Просениково без струја од 08:30 до 13:30...

Жителите на селото Просениково, утре во периодот од 08:30 до 13:30 часот ќе останат без електрична енергија
Канцеларијата на ФК Барселона во Струмица ќе биде претставена на Конгресот на Пениите во Барселона
Јул 30 2014

Канцеларијата на ФК Барселона во...

На овој Конгрес за првпат и во историјата на клубот Македонија ќе има свои четири делегати со полноправна електорска функција
Првата детската градинка во Василево „Прва радост“, ќе стартува во септември
Јул 30 2014

Првата детската градинка во...

Градоначалникот Ване Стојанов од говорницата го најави и стартот на градинката за месец септември
Училиштето „Никола Карев“ се подготвува за новата учебна година
Јул 30 2014

Училиштето „Никола Карев“ се...

Во тек е поплочување на двата летниковца кои се наоѓаат во училишниот двор
Јапонка се крсти во Православната црква во Струмица
Јул 30 2014

Јапонка се крсти во Православната...

Свештеникот Горан Ѓоргиев и ѓаконот Стојан беа видно возбудени за крштевката

Веб Билборд

Видео Галерија

Политика

Среда, Јул 30 2014 0 comment
Првата детската градинка во
Градоначалникот Ване Стојанов од говорницата го најави и стартот на градинката за месец септември
Вторник, Јул 29 2014 0 comment
Одбележана 1000-годишнината од
Денеска им беше оддадена почит на загинатите и ослепените војници на македонскиот Цар Самуил
Среда, Јул 30 2014 0 comment
Просениково без струја од 08:30 до
Жителите на селото Просениково, утре во периодот од 08:30 до 13:30 часот ќе останат без електрична енергија

 

Најава

Дел од Струмица утре без струја од 15

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат дека утре, (вторник, 22 јули), во периодот

Избор на уредникот