Вести

Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање…
Екипа на општинското комунално претпријатие, вчера работеше…
Во атарите на населените места Сарај, Гечерлија…
До мене седеше бремена жена во 5-ти,…
Според последните информации еден е со тешки…
Директорот на Клиничката болница во Штип, Александар…
Во директен судир меѓу минибус на „Струмица…
Доцна попладнево кај местото „Три чешми“, во…
Нема да има штрајк во училиштата во…
Трајче Ѓоргиев не престанува да го воодушевува…
Општина Василево ќе се вклучи во одбележувањето…
Здружението „Евро-Визија“ од Струмица, веќе петта година…
Добрата стратегиска оцена ќе придонесе за квалитетен…
Последниве три години поддршката од државата за…
Оние верници кои ќе сакат да скокнат…
Македонскиот голгетер Зоран Балдовалиев, по шестмесечниот престој…
Апликациите се наменети за уредите со оперативен…
Тренерот на ФК „Беласица“, Александар Стојанов, ја…
Општина Струмица ги поканува заинтересираните граѓани за…
Вработените во општина Струмица даруваа крв и…
Во духот на македонската традиција се делеше…