Вести

Таа доѓа на местото на Трајче Мицев,…
Во изминатите 24 часа на подрачјето на…
Советот на општина Струмица денеска од 11:00…
Извршен е претрес во домот на пријавениот,…
40 штеки цигари марка „YORK international“ со…
Во СОУ „Никола Карев“ од 156 ученици,…
Двајца струмичани фрлале дрва од возило во…
Утре (вторник), од 10:00 до 14:00 часот…
Граѓаните од населените места Сачево, Муртино, Просениково…
Утрово околу 9 часот на „транзитниот“ пат…
Шест кражби имало во оваа седмица, а…
Пожарникарите гаснеле оџаци, куќа, возило, но и…
Ќе има повремен локален дожд кој во…
Бензинската станица „GamaOil“, која работи по лиценца…
При преглед на автомобилот во багажниот простор…
Струмичанец во алкохолизирана состојба дивеел пред Центарот…
Во Месните канцеларии во Сачево и Муртино…

Почина Илчо Колев!

Јануари 25, 2015
Претседателот на Советот на општина Василево, Илчо…
Инаку овој проект финансиски е поддржан од…
Жители од поплавените места револтирани, затоа што…
Општина Струмица со сите ресурси во служба…