Вести

ФОТО: Снегот во Струмица во декември 2001-та…
Стабилно било синоќа во Струмичкиот регион, иако…
Тој е заштитник на голем број македонски…
Оливер Ефтимов, виш советник во СВР Струмица
Југоисточниот и Источниот плански регион размислуваат заеднички…
Од денеска, општина Струмица сама ќе се…
Новогодишната елка која го исполнуваше празничниот новогодишен…
Александар Цицимов информираше за програмата на карневалот,…
57-годишен струмичанец бил прегазен синоќа на булеварот…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Заловувањето на бездомните кучиња ќе се врши…
Серија влажни бранови со пообилни врнежи од…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Подрачната единица на Фондот за здравство во…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
На состанокот се разгледуваше состојбата по поплавите,…
Директорката на Заводот, Јустина Гноинска Димитриева, го…
Министерството за култура не успеа да ги…
Те пишува на списокот дека треба да…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Најкритично се очекува да биде околу патниот…