Вести

Утринава во Струмица минималната температура изнесувала -10…
Ѓурѓа купила дури 34 инстант лоза од…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, го…
Една сообраќајна незгода се случила утринава во…
Првото новороденче во Струмица е машко, се…
Градоначалникот Зоран Заев Новата 2015 -та година…
По повод Новогодишните и Божиќните празници, Форумот…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во…
Во предвечерието на крајот на 2014-та и…
Унијата на жени на сите дечиња, хоспитализирани…
Градоначалниците на Ешалан и Гумен, Швајцарија, Вернер…
Општина Босилово привршува со реализацијата на Програмата…
Општина Босилово започна со активности за заштита…
ПКД „Огражден“ Босилово ги известува жителите од…