Вести

Сите заедно да и помогнеме на малата…
Во својата проповед епископот Стојанов говореше за…
Деновиве од печат излезе најновата книга на…
Во почетокот на февруари во 1904-та година…
Кризниот штаб од Струмичкиот регион со заменик…
Утринската температура најниска ќе биде во среда…
Претседателот на Синдикатот на земјоделците го повикаа…
Од 10:00 до 14:00 часот без снабдување…
Денеска во периодот од 07:00 до 19:00…
На 20-тина семејства од Моноспитово им беа…
Дефектот беше на мостот помеѓу селата Банско…
Расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите,…
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ и…
Центарот на заедницата на општина Струмица одржа…
Претставници од Струмица и Кукуш (Грција) на…

Утре нови врнежи!

Февруари 05, 2015
Утре нашето подрачје ќе потпадне под влијание…
Се препорачува во текот на претстојните неколку…
Нивото на браната Турија е критична, но…
Поголем дел од градот уште синоќа доби…
Денеска се работи во Василево, на санација…
Градинката „Детска радост“ во Струмица од денеска…