Вести

Свети Трифун е покровител на љубовта, на…
Во понеделник, 16 февруари, во периодот од…
Преку општинскиот сервис „Систем 48“ во месец…
Средношколци од Струмица за понеделник во 13:30…
Фондот попушти под притисокот на јавноста. Мартина…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ во акција за…
Утрово во 07:00 часот во Струмица се…
Утре (четврток, 12 февруари), во периодот од…
Општина Струмица денеска го промовираше првиот веб…
Група граѓани од Струмица, предводени од д-р…
Никола Маџиров, е добитник на меѓународната поетска…
Во пресрет на Задушница, која е во…
Без електрична енергија ќе останат компаниите во…
Утрово околу 9 часот, по австралиско време,…
Сите заедно да и помогнеме на малата…
Во својата проповед епископот Стојанов говореше за…
Деновиве од печат излезе најновата книга на…
Во почетокот на февруари во 1904-та година…
Кризниот штаб од Струмичкиот регион со заменик…
Утринската температура најниска ќе биде во среда…
Претседателот на Синдикатот на земјоделците го повикаа…