Вести

Во Струмица ќе бидат изложени за поклонение…
Спортската гардероба им ги предаде претседателот на…
Благодарност до помагателите на Црквата „Свети Петнаесет“
Kај данокот на имот е реализирана вкупна…
Екипата на „Амор Гарден“ од Струмица е…
Општина Василево во однос на состојбата со…
Жителите на селото Нова Маала, општина Василево,…
Градоначалникот Ване Стојанов, на своите сограѓани им…
Во пресрет на доаѓањето на Новата 2015-та…
Воениот комплекс во Владевци е предаден на…
Министерството за транспорт и врски нуди на…
Мостот се гради со средства од Агенција…
Општина Василево денеска ја одбележа 18-годишнината од…
Инвестицијата за изградба на игралиштето ќе чини…
Повеќенаменското игралиште се простира на површина од…
Денеска и официјално е пуштена во употреба…
Општинарите заедно со членовите на општинскиот совет,…
Наградниот фонд на турнирот е 200.000 денари.…
Триесеттина минути траеше денешната 20-та седница на…
На средбата градоначалникот Стојанов му ги претстави…
На средбата во кабинетот на градоначалникот, разговарано…