Вести

Премиерата на претставата „Дневникот на Марта“ ќе…
Струмичката гимназија доби химна, која ја промовираа…
Оваа е трета победа на струмичките „рисови“…
Учениците од турската заедница го одбележаа Денот…
Во текот на денешниот ден се вршеше…
Наместо во училниците, тие времето за настава…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Пријавениот со сериозна закана дека ќе нападне…
Учениците од Струмица најдобри рецитатори на регионалниот…
По тој повод, утринава пред бистата на…
Постои добра основа за соработката во повеќе…
Дукатино, дел од Градашорци, дел од Просениково,…
Иван Франгов, градоначалник на општина Гевгелија, е…
Учениците од прва смена од овие две…
По една цистерна со техничка вода се…
Според нашите информации за санирање на оваа…
Според градоначалникот Ване Стојанов, со оваа активност…
Од Службата за вакцинација упатуваат апел до…
Натпреварот ќе се игра во спортската сала…