Вести

Локалниот патен правец од Просениково до Сарај…
Жителите од населените места од подрачјата кои…
Се скинала главната доводна цевка за водоснабдување…
Без струја ќе бидат: Вељуса, Баница, Водоча,…
Струмица и Василево во текот на денешниот…
Во моментот времето е сончево со мала…
Се детектираат критичните места каде што се…
На јавниот протест ќе бидат образложени нивните…
Излевањето на речните корита и врнежите во…
Не постои речното корито кај Владевци. Реката…
Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи…
Ќе се почне со испуштање поголема количина…
Апелирам до жителите во поплавените места да…
Според соопштението од општината, се очекува водата…
Општина Струмица продолжува интензивно да ги спроведува…
Делев со пратениците Пишев и Тренов, доцна…
Да му помогнеме на Богдан, преку донација…
Во Брана „Турија“ и Брана „Водача“ зголемено…
И од понеделник нема настава за учениците…
Најкритично е во населените места Муртино и…