Вести

Деновиве омилениот газиран пијалок на сите генерации…
Се додека не се свика бараната вонредна…
Споменикот ќе биде поставен во големиот Градски…
Се предвидува најава на топлотен бран за…
Три дена на теренот кај спортскиот центар…
На местото на одржување на спортскиот фудбалски…
Младите фудбалери на ФК „Беласица“ од Струмица,…
Во сите училишта полагањето поминало без проблеми.…
„Струмица Гас“ ја завршува новата делница во…
Особено топло ќе биде во понеделник и…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Почна постапката за решавање на проблемот со…
Македонскиот поет од Струмица, Никола Маџиров, утре…
Во основните и средните општински училишта, денеска,…
Познатиот струмички археолог м-р. Зоран Рујак, деновиве…
На денешниот работилница беше резентирана палета од…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Во прва година во трите средни училишта…
Денеска во посета на општина Ново Село