Вести

Се чистат коритата, се сервисира опремата на…
ЈПКД „Комуналец“ денеска започна со поставување на…
Отворен ден со советниците од Комисијата за…

Вечерва ЈО-ЈО

Јуни 18, 2015
Вечерва од 20 часот по втор пат…
ЈП „Паркиралишта Струмица“, првото тромесечје од 2015…
Ацо Стојанов, како „дете на ФК Беласица“,…
По повод празникот Рамазан, градоначалникот на општина…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Фудбалерите на Пандев се натпреваруваат во конкуренција…
Струмица е меѓу десетте пилот општини во…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Босанецот Ален Куленовиќ, 27-годишен десен бек, кој…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Инаку, во Струмичкиот регион се очекува деновиве…
Реваз Чантуриа, Златко Везенковски, Игор Милосављевиќ, Александар…
Според Андреј Тошев, инженер во ЈПКД „Комуналец“,…
Нестабилноста се движи од запад према исток…
Денеска (среда, 17 јуни), во периодот од…
Тие синоќа во финалето го победија тимот…
Паркинг просторот позади Основното јавно обвинителство на…
Најдобриот македонски фудбалер Горан Пандев е нов…