Вести

Александар Цицимов информираше за програмата на карневалот,…
57-годишен струмичанец бил прегазен синоќа на булеварот…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Заловувањето на бездомните кучиња ќе се врши…
Серија влажни бранови со пообилни врнежи од…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Подрачната единица на Фондот за здравство во…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
На состанокот се разгледуваше состојбата по поплавите,…
Директорката на Заводот, Јустина Гноинска Димитриева, го…
Министерството за култура не успеа да ги…
Те пишува на списокот дека треба да…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Најкритично се очекува да биде околу патниот…
Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ покрена иницијатива за…
Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и…
На дневен ред беа 20 точки, најголем…
Според Кирил Парталов, во наредните денови ќе…
Информација до родителите и учениците од професорите…
Бугарите Валентин Георгиев и Веселин Зидаров се…
Поради несаниран трап од 250 метри се…