Вести

Во Брана „Турија“ и Брана „Водача“ зголемено…
И од понеделник нема настава за учениците…
Најкритично е во населените места Муртино и…
Од Центарот за управување со кризи во…
Најмногу вода по реката Струмица надоаѓа од…
Водостојот ќе продолжи да расте и максималниот…
Критична е состојбата на мостот кај селото…
Станува збор за семејство во кое живеат…
Заев во изјава за „Фокус“ вели дека…
Раководителот на Секторот за финансии Бранко Палифров,…
ФОТО: Снегот во Струмица во декември 2001-та…
Стабилно било синоќа во Струмичкиот регион, иако…
Тој е заштитник на голем број македонски…
Оливер Ефтимов, виш советник во СВР Струмица
Југоисточниот и Источниот плански регион размислуваат заеднички…
Од денеска, општина Струмица сама ќе се…
Новогодишната елка која го исполнуваше празничниот новогодишен…
Александар Цицимов информираше за програмата на карневалот,…
57-годишен струмичанец бил прегазен синоќа на булеварот…