Вести

Оваа информација за Радио СтрумицаНет ја потврди…
Поплавените Бориево, Моноспитово, Муртино денеска, преку објективот…
Наставниците од ООУ „Герас Цунев“ во Просениково,…
Како што не информира Љубчо Јанков од…
За граѓаните кои што ќе сакаат да…
Градот Струмица и неколку села останаа без…
Локалниот патен правец од Просениково до Сарај…
Жителите од населените места од подрачјата кои…
Се скинала главната доводна цевка за водоснабдување…
Без струја ќе бидат: Вељуса, Баница, Водоча,…
Струмица и Василево во текот на денешниот…
Во моментот времето е сончево со мала…
Се детектираат критичните места каде што се…
На јавниот протест ќе бидат образложени нивните…
Излевањето на речните корита и врнежите во…
Не постои речното корито кај Владевци. Реката…
Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи…
Ќе се почне со испуштање поголема количина…
Апелирам до жителите во поплавените места да…
Според соопштението од општината, се очекува водата…
Општина Струмица продолжува интензивно да ги спроведува…