Вести

Синоќа околу 2 часот по полноќ, екипата…
Во Струмица становите се намалени за 70…
Можно е во југоисточните делови врнежите да…
„COVERLAND“ е насловот на најновиот музички проект…
Општина Струмица во изработка на Акциони планови…
Сестрите Ивана и Ана Мазнејкови од Струмица,…
Ќе дува умерен, а во источните делови…
Згради „Елком“, улица „Ристо Клепов“, згради „Архигота“,…
550 технички производи откриени на граничниот премин…
Струмица останува лидер на одбојкарската табела со…
Цели 7 часа, стручен тим од врвни…
Денеска беше потпишан договорот, според кој специјалистот…
Проблемот на непоседувањето на личните документи е…
Најмногу внимание кај советниците предизвика кварталниот извештај…
Маркоски потпиша договор кој има важност до…
Дајанчо Ефтимов од редовите на ВМРО-ДПМНЕ е…
Во петок од 10:30 до 14:30 часот,…
Младиот состав на Струмица не доби многу…
Пред промоција во редовите на Струмица Зомимак-М…
Денеска во Струмица се одржа чествување по…