Вести

Слободни станови кои се ставени на продажба…
Од ЕВН Македонија за конзумот КЕЦ Струмица,…
Во тек е и бојадисување на надворешните…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица,…
Според информациите од ЈПКД „Комуналец“ прекинот ќе…
Според информациите од ЈПКД „Комуналец“ прекинот ќе…
Од ЕВН Македонија за конзумот КЕЦ Струмица
Советничката група во Советот на општина Струмица
Од ЈПКД „Комуналец“ - Струмица информираат дека…
И вечерва во рамките на 17-то коло…
Советот ja усвои завршната сметка на буџетот…
Успешната приказна на Елена Лука продолжува и…
Претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф…
Според образложението на координаторот на советничката група…
ВИДЕО: Тони Цетински со Трајче Ѓоргиев на…
Струмица Зомимак-М ја продолжува победничката серија во…
„Дијос“, „Треска Масив“ и „Амбалажа“, улиците „Крушевска…
Како што изјави адвокатот Андреев, Николов во…
Изненади присуството на стотици посетители кои се…
Претставници на компаниите поставуваа прашања во домот…