Вести

Во Добрејци асфалтирана е улица со површина…
Дајте ни луѓе работилници, лаборатории, веродостојни книги…
Трговскиот центар „Глобал“ без струја од 6:30…
Денеска имавме можност да видиме како црниот…
Поплавите во јануари годинава на територијата на…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираа дека прекинот на…
Во моментот започнаа со тренинг десеттина деца,…
За натпреварите останува дресот со сината боја,…
Освен Маџиров, учествуваат и поети од Австрија,…
Од 10:00 до 14:30 часот без снабдување…
Младата поетеса Мариа Јова од Струмица, синоќа…
Продолжува изградбата на гасоводната мрежа во градот…
„Вера Циривири“, потег од улицата „Крсте Мисирков“…
Утре без струја Висока Маала, Добрашинци и…
На денешната прес-конференција во Струмица, СДСМ презентираше…
Босилово, Турново, Робово, Еднокуќево, Секирник, Радово и…
Слободни станови кои се ставени на продажба…
Од ЕВН Македонија за конзумот КЕЦ Струмица,…
Во тек е и бојадисување на надворешните…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица,…