Вести

Зорица, Марта и Верица, со освоените поени…
Кај Сушица, во моментот нивото на водата…
Воведена е забрана за сообраќај за тешки…
Утре попладне ќе има намалување на облачноста,…
По 16-ти пат на планината Беласица, се…
Малата сала во Домот на АРМ во…
Зборовите од светската порака на Брет Бејли…
Ракометарите на „Струмица Зомимак-М“ со вечерашниот 18-ти…
Александар Илиев и Елизабета Карачанакова го освоија…
ООУ „Видое Подгорец“ го освои првото место…
Во периодот од 08:00 до 13:30 часот,…
Општина Василево преку ЈПКД „Турија“ на домаќинства…
„АЛМАК“ со специјална диплома за континуиран раст…
Утре можна е локална појава на обоен…
Ова е и последниот натпревар во регуларниот…
Техничката вода од 6,5 денари по метар…
Хуманитарна акција за децата со посебни потреби…
Првата Детска градинка во Василево, која официјално…