Вести

Од ЈПКД „Комуналец“ - Струмица информираат дека…
И вечерва во рамките на 17-то коло…
Советот ja усвои завршната сметка на буџетот…
Успешната приказна на Елена Лука продолжува и…
Претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф…
Според образложението на координаторот на советничката група…
ВИДЕО: Тони Цетински со Трајче Ѓоргиев на…
Струмица Зомимак-М ја продолжува победничката серија во…
„Дијос“, „Треска Масив“ и „Амбалажа“, улиците „Крушевска…
Како што изјави адвокатот Андреев, Николов во…
Изненади присуството на стотици посетители кои се…
Претставници на компаниите поставуваа прашања во домот…
Серијата победи на „рисовите“ се очекува да…
Прекинот е поради реализација на инвестициони зафати…
„Првенчето“ на струмичанката Мариа Јова, „Сети се,…
Во галеријата на Младинскиот Културен Центар во…
Денеска без вода улицата „Бошко Буха“ во…
Агенцијата за храна и ветеринарство денеска во…
За „Најдобар стрелец“ е прогласен Васил Крстев,…
Подготовките за најголемото летно случување во југиосточна…