Вести

Струмица Зомимак-М веќе обезбеди пласман и како…
За жал синоќа хуманоста не дојде до…
Деновиве се пресметува колку осигуреници поднеле лажни…
Се работи за љубовна приказна зачинета со…
Кошаркарите на „Карпош Соколи“ ги декласираа кошаркарите…
Велосипедската поворка стартуваше од основното „Никола Вапцаров“,…
Во Добрејци асфалтирана е улица со површина…
Дајте ни луѓе работилници, лаборатории, веродостојни книги…
Трговскиот центар „Глобал“ без струја од 6:30…
Денеска имавме можност да видиме како црниот…
Поплавите во јануари годинава на територијата на…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираа дека прекинот на…
Во моментот започнаа со тренинг десеттина деца,…
За натпреварите останува дресот со сината боја,…
Освен Маџиров, учествуваат и поети од Австрија,…
Од 10:00 до 14:30 часот без снабдување…
Младата поетеса Мариа Јова од Струмица, синоќа…
Продолжува изградбата на гасоводната мрежа во градот…
„Вера Циривири“, потег од улицата „Крсте Мисирков“…
Утре без струја Висока Маала, Добрашинци и…
На денешната прес-конференција во Струмица, СДСМ презентираше…