Вести

Жители од поплавените места револтирани, затоа што…
Општина Струмица со сите ресурси во служба…
Над 100 барања за проценка на штетите…
Од Регионалниот Центар за управување со кризи…
По првиот ударен бран вечерва околу 22…
Од поплавените куќи и дворови жителите на…
Ристо Секулов, овластен инспектор за спорт, вели…
Невреме со обилни врнежи од дожд, проследено…
Во Струмичкиот регион врнежите ќе бидат пообилни…
Утре од 10:00 до 14:00 часот без…
Возачите и на двете возила се здобиле…
Целта на нашето денешно обраќање до јавноста…
Во рамките на овие зафати, дотраената дрвена…
Училниците во Струмичките училишта и денеска се…
На 6-от Меѓународен карневал „Старчевата“ во Разлог,…
Михаило Шејкероски – Шани е ново име…
Тротоарот е широк два метра, а вкупната…
Денеска се навршуваат 72 години од убиството…
Денеска се чистеше каналот што ги поврзува…
Утре без струја улиците: „Ѓорги Василев“, „Ката…
Директорите на основните и средните училиште во…