Вести

Денеска без вода улицата „Бошко Буха“ во…
Агенцијата за храна и ветеринарство денеска во…
За „Најдобар стрелец“ е прогласен Васил Крстев,…
Подготовките за најголемото летно случување во југиосточна…
На ден 12.03.2015. (четврток), од 08:30 до…
Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот…
Иако невообичаено седница да се одржува во…
ЈПКД „Комуналец“ почна со активностите за пролетно…
Ботаничка градина на површина од три хектари…
Поради отстранување на дефект ќе биде прекинато…
Прекинот е поради реализација на инвестициони зафати…
Претставници на општинската администрација се обучуваа за…
Поранешни ракометари на Струмица синоќа се собраа…
Струмичнецот М.Б. се решил да го пријави…
Томче, најмладиот член на семејството при прошетка…
Денеска (понеделник, 9 март), од 08:30 до…
По дебаклот што го доживееја од МЗТ…
Македонскиот фудбалски интернационалец Горан Попов, се враќа…
Одбојкарите на „Сушево“ го надиграа шампионот со…
Екипата на „Струмица Зомимак-М“ оствари убедлива победа…
Оваа активност се реализираше во рамките на…