Вести

Божиќна честитка од градоначалникот од градоначалникот на…
Православните христијани денеска го слават Бадник, ден…
Заедно покрај огнот си ја честитаа Новата…
Гордана Пишева од Здружението „Граѓаните пред се“,…
Околу стотина пакетчиња беа поделени на деца…
СВР Струмица поднесе кривична пријава против Г.С.…
Обичајот на бадниковото гранче е препознатлив обичај…
Талентот на струмичанецот Трајче Ѓоргиев блесна во…
Посмртните останки на Ѓорги Шаламанов - Џони…
Годинашниот концерт младите го посветуваат на три…
Утринава во Струмица минималната температура изнесувала -10…
Ѓурѓа купила дури 34 инстант лоза од…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, го…
Една сообраќајна незгода се случила утринава во…
Првото новороденче во Струмица е машко, се…
Градоначалникот Зоран Заев Новата 2015 -та година…
По повод Новогодишните и Божиќните празници, Форумот…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во…
Во предвечерието на крајот на 2014-та и…
Унијата на жени на сите дечиња, хоспитализирани…
Градоначалниците на Ешалан и Гумен, Швајцарија, Вернер…