Вести

Истиот ден во 11:00 часот од нивниот…
На концертот кој се одржа по петти…
Градоначалникот Љупчо Колев на компании и јавни…
Учениците од оваа посебно основно училиште, денеска…
Во чест на патронот богата програма на…
Заврши првиот дел од градежните активности на…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до Основното…
Според нашите информации, учениците од оваа училиште…
Пријавување најдоцна до 10 април, кај регионалниот…
Маџиров учествува на најголемиот книжевен настан во…
Голем успех на учениците од музичкото училиште…
Учениците одбојкари на прием кај градоначалникот на…
Со сечење лента пуштено во употреба новоизграденото…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, по…
Холот на самиот влез од училиштето е…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ Струмица работат на…
Финалните натпревари ќе се одиграат во понеделник,…
Тие го посетија населеното место Висока Маала,…
Директорите на Фондот за зравствено осигурување на…
Вчера во просториите на Ракометната Федерација на…