Вести

Се обновуваат забавувачите на сообраќај на две…
Искусниот Пандев кој има 75 настапи во…
Првачињата од Банско и Куклиш бесплатно учат…
Долгометражниот игран филм „Златна петорка“ започна да…
Поради несовесноста на одредени поединци, претпријатието им…
ЈПКД „Комуналец“ започна со чистeње на атмосферскиот…
На игралиштето на основното општинско училиште „Маршал…
„Комуналец“ донираше нови табли и кошеви за…
Со поддршка на општина Струмица наставниците се…
Со овој градежен зафат опфатена е вкупна…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Во просториите на Домот на АРМ во…
Во конкуренција на 27 натпреварувачи, првото место…
Во проектот се вклучени и ЈПКД „Комуналец“…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Покрај ова извршена е и реконструкција на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
По завршувањето на „Крушевска Република“, ќе се…
До сега издадени се и лиценци за…
Со музика и оро и заедничко дружење…
Меѓу учесниците беа и риболовци од СРД…