Вести

Во чест на четворицата рибари од Струмица,…
Заедничка соработка помеѓу општините Струмица, Василево, Босилово
Сојузот на дефектолози и општина Струмица организираа…
Мираковски го имаше најатрактивниот момент на турнирот…
Вечерва околу 22:15 часот, пред Трговскиот центар…
На четири пунктови во градот, денеска над…
На својот дебитански натпревар екипата на ППК…
Пред големиот број љубители на ликовната уметност,…
Неодамна формираниот пинг-понгарски клуб „Астраион Мега Спин“…
„НОВУС“ организираше обука за европско делување на…
Според соопштението на невладините организации од Струмица,…
Вечерва од 19:30 часот пред струмичани во…
Благојче Трајкоски е прв на листата на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Главните активности на проектот се насочени кон…
Невладините организации од Струмица бараат јавно извинување…
Струмичкиот „рис“ Реваз Чантурија се искачи на…
Унијата на млади сили при ОК на…
Вашиот голем празник КУРБАН БАЈРАМ нека ги…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ работат на отстранување…
Пратеникот во Собранието на Република Македонија, Васил…