Вести

На обуката се правеа анализи на состојбите…
Тие, по повод една година од протестите…
Струмичанецот Трајче Ѓоргиев беше дел од интернационалената…
Отворените денови ќе се одржат во Иловица,…
На плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица, во…
Поддржувачите на граѓанското движење „Протестирам“, кои се…
Марија од Назарет во Струмица доаѓа во…
11 кражби се евидентирани во истиот период,…
Претставникот на Британската операција „Флоријан“, Рој Бараклоук,…
За времетраењето на Саемот ќе бидат присутни…
Момчето од Струмица, „пинковата ѕвездичка“, пее низ…
Поетското читање на Маџиров беше во рамките…
Магдалена Мафкова ја освои првата награда за…
И викендот продолжуваат протестите на „Шарена Револуција“…
Општинската организација на СДСМ од Струмица со…
Прес конференција на Унијата на млади сили…
„Струмица платно шараше“, така го насловија вечерашниот…
Во периодот што следува Општина Струмица ќе…
Вчера околу 7 часот на граничниот премин…
Со Фестивалот „Под кулите на Струмица“ традицијата…
Со полагање свежо цвеќе пред бистата на…