Вести

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, стипендираше…
„Браќа Миладинови“, дел од „Киро Абрашев“, дел…
Реванш натпреварот ќе се игра во недела…
Горан, се надева на успешен резултат на…
СОУ „Јане Сандански“ од Струмица ќе го…
Со овој голем успех, „Струмица Зомимак-М“ и…
Според податоците добиени од матичната служба треба…
Станува збор за фестивал преку кој се…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Претставници од општината, невладини организации и здруженија,…
Денеска завршува изградбата на потпорниот ѕид во…
Во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица, денеска…
За значењето на офанзивата говореше Соња Чурлинова,…
Фудбалерите на Академија „Пандев“, генерација 2003 и…
Фудбалерите и тренерите на „Беласица“ на неделна…
Вечерва во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица
„Струмица Зомимак-М“ ја потврди фаворитската улога и…
Денеска во салата на Советот на општина…
Хорот на СОУ „Јане Сандански“ од Струмица
Фудбалскиот клуб „Беласица“ доби нов Управен одбор…