Вести

Во сите училишта полагањето поминало без проблеми.…
„Струмица Гас“ ја завршува новата делница во…
Особено топло ќе биде во понеделник и…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Почна постапката за решавање на проблемот со…
Македонскиот поет од Струмица, Никола Маџиров, утре…
Во основните и средните општински училишта, денеска,…
Познатиот струмички археолог м-р. Зоран Рујак, деновиве…
На денешниот работилница беше резентирана палета од…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Во прва година во трите средни училишта…
Денеска во посета на општина Ново Село
За пратеникот Васил Пишев и неговото семејство,…
Заклучно со 2 јуни издадени се 183…
ЈПКД „Комуналец“ неколку денови работи на чистење…
Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва…
Целта на акцијата беше потсетување на сите…
Стихозбирката „Мостот на копнежите“ од младата поетеса…
Денеска попладне, но и во текот на…