Вести

И оваа „Етно Вешта жена“ беше од…
Средствата собрани од влезниците и доброволните прилози,…
Младите интернет активисти од Струмица, ја издвои…
ФК „Хоризонт Турново“ повеќе од заслужено дојде…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Домот е целосно уништен и е направена…
Изградбата на тротоарот во Дабиле ќе ја…
Собраните играчки, се за децата во сите…
Околу 400 струмичани денеска ја искористија можност…
Градоначалникот Заев, на средбата ја потенцирана и…
За сопственикот на „Разнопромет АС“, Никола Трајков,…
Старите од зградата број 47 на улицата…
Ученици од музичкото училиште „Боро Џони“ освоија…
Јужната трибина треба да биде готова до…
Бројката од 13 сертифицирани ученици од оваа…
Под мотото „За подобро здравје“ прегледите ќе…
Во Муртино и Добрејци се тампонираа полските…
Децата со голем интерес ги следеа објаснувањата…
Во општина Струмица во периодот од 1-ви…
Актерката Оливера Аризанова Мансбарт од Струмичкиот народен…