Вести

Градоначалникот Зоран Заев оствари средба со полскиот…
Традиционално и оваа година, Гошев беше дел…
Тројца момчиња од селото Градашорци, струмичко, Е.М.(21),…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Оваа дружина од афористичари беше убава можност…
Синоќа околу 2:30 часот по полноќ, автомобил…
Двајца млади фудбалери на „Академија Пандев“, Даниел…
Се врши подготовки за бетонирање на улицата…
Се собира отпадот и се вади земјата…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, денеска,…
На средбата од двете страни беше истакнато…
Според Виолета Шаклева од Универзитетот „Гоце Делчев“…
Според претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во…
Откако ќе се заврши со бетонирањето на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Многу изгубени топки кај домаќините, слаба реализација…
Со неа извршена е целосна замена на…
„Струмички приказни“ е насловот на ТВ серијалот…
Се молат граѓаните да се придржуваат кон…
И двајцата градоначалници ги потенцираа големите желби…
Се поставува нова термоизолациска фасада на основното…