Вести

Вечерва во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица
„Струмица Зомимак-М“ ја потврди фаворитската улога и…
Денеска во салата на Советот на општина…
Хорот на СОУ „Јане Сандански“ од Струмица
Фудбалскиот клуб „Беласица“ доби нов Управен одбор…
Според Ленче Гудева, раководител на единицата „Зеленило“,…
Со оскаровецот, британскиот филм „Телефонски повик“ на…
Фудбалерите на „Беласица“ во бараж дуелите за…
Ечеше на трибините по победата на „Струмица…
Прекинот е поради реализација на инвестиоциони зафати…
Вечерва на домашен терен струмичките „рисови“, во…
Четири генерации-фудбалери на „Пандев“, добија 80 комплет…
Вечерва после 23 часот на раскрсницата на…
Денеска на стадионот на Фудбалскиот клуб „Беласица“…
ООУ „Видое Подгорец“ се вклучи во програмата…
Актуелниот шампион на Македонија, „Металург“, доаѓа во…
Изработката на акциските планови за локалните стратегии…
Со музички и рецитаторски настапи на учениците,…