Вести

Ученици од музичкото училиште „Боро Џони“ освоија…
Јужната трибина треба да биде готова до…
Бројката од 13 сертифицирани ученици од оваа…
Под мотото „За подобро здравје“ прегледите ќе…
Во Муртино и Добрејци се тампонираа полските…
Децата со голем интерес ги следеа објаснувањата…
Во општина Струмица во периодот од 1-ви…
Актерката Оливера Аризанова Мансбарт од Струмичкиот народен…
Вчера во Струмица на улицата „Иљо Шопов“,…
По завршувањето на овој градежен зафат ќе…
Од ЕВН Македонија за конзумот на КЕЦ…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Покрај поставувањето на втор слој асфалт, градежни…
Во текот на кампањата се предвидува промоција…
Архиепископот Анселмо Гвидо Пекорари, ги пренесе поздравите…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Постпродукцијата на „Златна петорка“ е доверена на…
Низ елегичните пораки и мисли на Антон…
Овие господови лекари наречени и Свети бесребреници…