Вести

Изведба на атмосферска и фекална канализација, изградба…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ Струмица овој период…
Градоначалникот Коста Јаневски со неговите соработници синоќа…
Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“, денеска уште еднаш…
Согласно Програмите за реализација за 2018 година,…
Оваа година до Народниот правобранител биле поднесени…
Младата струмичанка Јаворка Витанова го освои првото…
Традиционално во дворот на Струмичката болница, лекарите…
По завршувањето на Филмскиот фестивал за млади…
Во големата сала на Домот на АРМ…
Најстудено утрово е во Берово каде е…