Вести

Багалови го посетија дедо Томе, му се…
Осветувањето започна со предавање на клучевите од…
Сепак и двајцата беа најдобрите на оваа…
Одбојкарот Никола Ѓоргиев, вечерва во хотелот „Студио…
Супер финалето започнува од 20:30 часот, а…
Во рамките на проектот, деновиве се реализираше…
На менторските средби, одржани во ООУ„Сандо Масев“…
ЈПКД „Комуналец“ ги почна активностите за поставување…
Од Кабинетот на градоначалникот на општина Струмица,…
Група граѓани од турското маало, односно од…
Прскањето почна денеска со тотален хербицид –…
Денеска (петок, 3 јули), во периодот од…
Нов лик доби јавната површина на улицата…
За комуналната такса или популарно наречена „фирмарина“,…
Можно е „Беласица“, која остана во Трета…
Шекеринска говореше за „бомбите“, за преговорите, за…
Директорката на „Паркиралишта Струмица“, Верица Узунова, информираше…
Во кампот на незадоволните граѓани во малиот…
Како што дознава Радио СтрумицаНет, вчера на…
Балдовалиев денеска за овој бугарски фудбалски клуб…