Вести

ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица ги известуваат…
Жител на селото Штука загинал кога со…
Синоќа околу 19:30 часот, во Градскиот парк…
Во понеделник (21 декември), ќе има прекин…
Денеска на 19 декември, православните верници во…
Поради градежни активности на градскиот плоштад привремена…
Никола Маџиров е избран за лауреат од…
ЈПКД „Огражден“ од Босилово, ги известува сите…
По тампонирањето во Муртино, Добрејци, Просениково, денеска…
Унијата на млади сили ги повикува сите…
Со санацијата ќе бидат опфатени и останатите…
Вработените во ЈПКД „Комуналец“ од Струмица, работна…
Здружението „НОВУС“ го заврши проектот „Запознај ја…
Со ансамблот „Тримери“ има постигнато многу успеси,…
Поради непочитување предност на минување, денеска на…
Легендата на македонскиот фудбал, некогашниот голман на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Хит момчето од балканското шоу „Пинк ѕвездички“,…