Вести

Посмртните останки на Димитров ќе бидат изложени…
Честитајќи им ја Новата година, градоначалникот Заев…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, традиционално,…
За Радио СтрумицаНет од таму информираат дека…
Новогодишно обраќање на градоначалникот Зоран Заев до…
Првото новороденче во Струмица е женско, се…
Градоначалникот Заев на предновогодишна забава со лицата…
Екипа на ЈПКД „Комуналец“ врши реконструкција на…
Во периодот од 21 до 27 декември…
Во моментот се поставува нов кров, за…
Работната група ја разгледуваше првата работна верзија…
Тротоарот кој ќе биде поплочен со бекатон…
Од денеска до 15 јануари во библиотеката…
Вкупната вредност на договорот за градба на…
ЈПКД „Комуналец“ почна со реконструкција на водоводната…
Се одржа завршна конференција на здруженијата на…
Овој предновогодишен пријателски натпревар домаќините го добија…
Станува збор на книга со стихови, кои…
Со механизација се чисти каналот од левата…
ЈПКД „Комуналец“ од Струмица почна со изведба…
П.А. пријавил дека синоќа околу 21:30 часот…