Вести

Трајче Ѓоргиев ќе биде меѓу познатите музички…
Од Општина Струмица со реакција на денешната…
Васе Ценев од Куклиш, во име на…
Првото место го освои екипата на „Concept…
Ако дозволат временските услови на почетокот од…
Се запали автобус на компанијата „Струмица Експрес“,…
Тој вчера и денеска, заедно со победничката…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Багалови го посетија дедо Томе, му се…
Осветувањето започна со предавање на клучевите од…
Сепак и двајцата беа најдобрите на оваа…
Одбојкарот Никола Ѓоргиев, вечерва во хотелот „Студио…
Супер финалето започнува од 20:30 часот, а…
Во рамките на проектот, деновиве се реализираше…
На менторските средби, одржани во ООУ„Сандо Масев“…
ЈПКД „Комуналец“ ги почна активностите за поставување…
Од Кабинетот на градоначалникот на општина Струмица,…
Група граѓани од турското маало, односно од…
Прскањето почна денеска со тотален хербицид –…
Денеска (петок, 3 јули), во периодот од…
Нов лик доби јавната површина на улицата…