Вести

Од ЕВН Македонија информираат дека утре (четврток,…
Учениците и вработените во општинското основно училиште…
Околу пладне, на самиот влез од селото…
ЈП „Паркиралишта Струмица“ денеска донираше наставни материјали…
Блесна скулптурата која што се наоѓа во…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
5-годишната Ана Мазнејкова е поканета на крајот…
Беа изложени неколку маси каде струмичките вешти…
Акциските планови беа усвоени на 32-та седница…
Со Итна медицинска помош бил пренесен во…
Денеска (вторник, 23 февруари), до 15:00 часот…
Поради изведба на водоводни зафати и денеска…
Синоќа во салата на Парохијата „Свети Иван…
Овој планинарски марш на релација Струмица –…
Попладнево сеуште се чувствува реата од пожарот,…
Според информациите од Противпожарната единица, по пријава…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Вецка Митрова е „вештата жена“, која ќе…
Денеска се навршуваат 16 години од смртта…
Синоќа во ресторанот „Пала“ во Струмица се…