Вести

Целта на Инфо-денот е Општина Струмица на…
„Вечер во чест на претседателот Борис Трајковски“,…
Земјотрес со јачина од 4.0 степени, според…
Оригиналноста на овој настан е препознаена и…
Група реномирани бугарски ликовни уметници, синоќа во…
Како што информира Телеграф.мк, едната жртва е…
Во судир на големо товарно возило -…
Општина Струмица во проект за зајакнување на…
Ученици од мешан етнички состав во ООУ…
Деновиве нов лик доби улицата „Браќа Миладинови…
Денеска во Струмица се одржа чествување по…
Со ваквата организација струмичките вешти жени покажаа…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Се надевам дека кон средината на 2016…
За таа цел се повикуваат граѓаните кои…
Хенрик Цебула од Полска и Веселин Зидаров…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Од ЕВН Македонија информираат дека утре (четврток,…
Учениците и вработените во општинското основно училиште…
Околу пладне, на самиот влез од селото…
ЈП „Паркиралишта Струмица“ денеска донираше наставни материјали…