Вести

Од незгодата со тешки телесни повреди се…
Десеттина соработници на градоначалникот Заев биле сослушани,…
Меѓу наградените е и дописничката на ТВ…
Вчеρа, на Игоρ Постолов му беше ρоденден.…
СВР Струмица поднесе кривична пријава против 56-годишниот…
Затвореникот, кој бил во бегство од затворот…
По извиците против сопругата на Сашко Пандев…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради отстранување…
Општина Струмица објави Јавен повик до спортските…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека денеска,…
Тие денеска беа во продажно-изложбениот салон „HOME…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека утре…
Јани Атанасов и Михаил Маневски денеска заминаа…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица, информираат…
Младиот Михаил Маневски по одличната презентација во…
„Комуналци“ вчера извршија и поправка на контењери…