Вести

30 години од отварање на Невропсихијатриска служба…
Во периодот од 10:00 до 20:00 часот,…
Советот на општина Струмица денеска ќе го…
Осумнаесетгодишен тинејџер, кој имал голем мерак да…
Денеска и утре во канцеларијата на Центарот…
Без снабдување со електрична енергија ќе останат,…
Димитар Бајрактаров го освои првото место на…
Обуката предвидува зајакнување на капацитетите на младите…
Патот што води кон манастирот во селото…
Ученици од 4-то до 9-то одделение освоија…
Од почетокот на годината пожарникарите од Струмица
ФК „Беласица“ останува да биде лидер на…
Финансиските средства собрани од влезниците за овој…
Домаќините беа подобри на овој натпревар, но…
Станува збор за книга со духовни, поучни…
Ова беше пријателски контролен натпревар кој заврши…