Вести

Собраните играчки, се за децата во сите…
Околу 400 струмичани денеска ја искористија можност…
Градоначалникот Заев, на средбата ја потенцирана и…
За сопственикот на „Разнопромет АС“, Никола Трајков,…
Старите од зградата број 47 на улицата…
Ученици од музичкото училиште „Боро Џони“ освоија…
Јужната трибина треба да биде готова до…
Бројката од 13 сертифицирани ученици од оваа…
Под мотото „За подобро здравје“ прегледите ќе…
Во Муртино и Добрејци се тампонираа полските…
Децата со голем интерес ги следеа објаснувањата…
Во општина Струмица во периодот од 1-ви…
Актерката Оливера Аризанова Мансбарт од Струмичкиот народен…
Вчера во Струмица на улицата „Иљо Шопов“,…
По завршувањето на овој градежен зафат ќе…
Од ЕВН Македонија за конзумот на КЕЦ…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Покрај поставувањето на втор слој асфалт, градежни…
Во текот на кампањата се предвидува промоција…