Вести

Се врши подготовки за бетонирање на улицата…
Се собира отпадот и се вади земјата…
Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, денеска,…
На средбата од двете страни беше истакнато…
Според Виолета Шаклева од Универзитетот „Гоце Делчев“…
Според претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во…
Откако ќе се заврши со бетонирањето на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Многу изгубени топки кај домаќините, слаба реализација…
Со неа извршена е целосна замена на…
„Струмички приказни“ е насловот на ТВ серијалот…
Се молат граѓаните да се придржуваат кон…
И двајцата градоначалници ги потенцираа големите желби…
Се поставува нова термоизолациска фасада на основното…
И оваа „Етно Вешта жена“ беше од…
Средствата собрани од влезниците и доброволните прилози,…
Младите интернет активисти од Струмица, ја издвои…
ФК „Хоризонт Турново“ повеќе од заслужено дојде…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Домот е целосно уништен и е направена…
Изградбата на тротоарот во Дабиле ќе ја…